Springer Nature Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Kapsamına dair Webinar Duyurusu

04 Jun 2024 - 04 Jun 2024

Değerli AGÜ Mensupları,

TÜBİTAK ULAKBİM ve Springer Nature arasında gerçekleştirilen ücretsiz açık erişimli makale yayınlama anlaşması kapsamı hakkında bilgi almak isteyen araştırmacılar için 04 Haziran 2024 tarihi Salı günü bir webinar gerçekleşecektir.

Webinara aşağıdaki linkten kaydolabilirsiniz.

Webinar konusuTürkiye için Açık Erişim - Makalenizi nasıl yayınlayacağınızdan fon almaya kadar bilmeniz gerekenler

Kayıt Linki: https://us06web.zoom.us/webinar/register/1917168753398/WN_l5Z5mc3oROC7LUpb1xoMCA  (Kayıt zorunlu)

Webinar saati: 11.00 - 12.00

Webinar Dili: Türkçe

İçerik:

- TÜBİTAK ULAKBIM anlaşmasına genel bakış

- Sözleşmede yer alan uygunluk kriterleri/belgeleri

- Başarılı bir makale yazmaya yönelik ipuçları ve  püf noktaları

- Makalenizi açık erişimli yayınlamak için fon başvurusunda bulunma

Saygılarımızla,

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.